Disse har mye smak og er like gode alene som i en god tomatsaus til pasta.
800 gram kjøttdeig
400 gram kjøttdeig av svin
1 løk, fin revet
4 fedd hvitløk, fin revet
2 hele chili, hakket smått
60 gram brødrasp (griljermel eller feks. panko)
100 gram parmesan, raspet
2 egg
2 ts salt
1 ts pepper
Ca. 100 stk
- Bland alt sammen for hånd eller med en kjøkkenmaskin.
- Form til små boller og steik i panne porsjonsvis til de har fått fin farge.
- Ha i ildfast form og stek alle på 180 grader i ca.15 min til alle er gjennomstekte.
Du kan også velge å fryse dem før de ferdigstekes og steike dem når du skal bruke dem.
Eksperimenter gjerne med ulike krydder og urter i kjøttbollene. Her i huset er koriander en favoritt.
800 gram kjøttdeig
400 gram kjøttdeig av svin
1 løk, fin revet
4 fedd hvitløk, fin revet
2 hele chili, hakket smått
60 gram brødrasp (griljermel eller feks. panko)
100 gram parmesan, raspet
2 egg
2 ts salt
1 ts pepper
Ca. 100 stk
- Bland alt sammen for hånd eller med en kjøkkenmaskin.
- Form til små boller og steik i panne porsjonsvis til de har fått fin farge.
- Ha i ildfast form og stek alle på 180 grader i ca.15 min til alle er gjennomstekte.
Du kan også velge å fryse dem før de ferdigstekes og steike dem når du skal bruke dem.
Eksperimenter gjerne med ulike krydder og urter i kjøttbollene. Her i huset er koriander en favoritt.
Kommentarer
Legg inn en kommentar