Mmmm denne er bare nydelig! Fått oppskriften av en god venninne av meg, og den slår aldri feil. Raskt går det også, ca 15 min fra du begynner til paien er i ovnen. Sammen med en deilig vaniljeis gjerne fra Iskremgården, http://iskremgarden.no/, blir dette fort en favoritt!
Bunn:
100 gram margarin
1 dl sukker
1 dl lettkokte havregryn
2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 egg
Fyll:
1 egg
1 boks lettrømme
2 dl sukker
1 ts vaniljesukker
500 gram blåbær (Norske! De store amerikanske kan ikke brukes her)
- Smelt smøret
- Rør lett sammen egg og sukker, ha i de øvrige ingrediensene og rør sammen
- Deigen trykkes ut i en 24 cm stor paiform (ha i litt mer mel om deigen blir for flytende)
- Rør sammen ingrediensene til fyllet og hell over paideigen
- Topp det hele med blåbær (kan tas på rett fra fryseren)
Stekes på 200 grader i 30 min
Serveres lunken med god iskrem til, mmmmm!
Bunn:
100 gram margarin
1 dl sukker
1 dl lettkokte havregryn
2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1 egg
Fyll:
1 egg
1 boks lettrømme
2 dl sukker
1 ts vaniljesukker
500 gram blåbær (Norske! De store amerikanske kan ikke brukes her)
- Smelt smøret
- Rør lett sammen egg og sukker, ha i de øvrige ingrediensene og rør sammen
- Deigen trykkes ut i en 24 cm stor paiform (ha i litt mer mel om deigen blir for flytende)
- Rør sammen ingrediensene til fyllet og hell over paideigen
- Topp det hele med blåbær (kan tas på rett fra fryseren)
Stekes på 200 grader i 30 min
Serveres lunken med god iskrem til, mmmmm!
Kommentarer
Legg inn en kommentar