Aldri prøvd pannekaker med kjøttfyll? Da bør prøve, det funker nemlig veldig bra! Her får du min versjon:)
Pannekaker
Du trenger:
3,75 dl hvetemel
7,5 dl lett melk
4 egg
1 ts salt
1 ss sukker
2,5 ss meierismør
Slik gjør du:
- Smelt smøret
- Visp halvparten av melken med målet til en glatt røre
- Bland egg og smør med resten av melken
- Bland sammen de to delene
- La røra svelle i 15-20 min
Kjøttfyll
Du trenger:
1 pk karbonadedeig (eller kjøttdeig)
1 liten boks mais
1 løk
3 ss lettrømme
Revet ost
- Hakk løken smått og brun på panne
- Steik karbonadedeigen
- Ha løk, mais og lettrømme i panna med karbonadedeig, krydre etter smak
- Fordel et par spiseskjeer fyll på pannekaken, ha over ost og rull sammen
- Pannekakene legges over i ildfast form og stekes midt i ovnen på 220 grader i ca. 20 min. til de er gjennomvarme
Server med en god salat til
Pannekakene kan lages og fylles på forhånd, gjerne dagen i forveien, og stekes før servering
Nyyyyyt
Pannekaker
Du trenger:
3,75 dl hvetemel
7,5 dl lett melk
4 egg
1 ts salt
1 ss sukker
2,5 ss meierismør
Slik gjør du:
- Smelt smøret
- Visp halvparten av melken med målet til en glatt røre
- Bland egg og smør med resten av melken
- Bland sammen de to delene
- La røra svelle i 15-20 min
Kjøttfyll
Du trenger:
1 pk karbonadedeig (eller kjøttdeig)
1 liten boks mais
1 løk
3 ss lettrømme
Revet ost
- Hakk løken smått og brun på panne
- Steik karbonadedeigen
- Ha løk, mais og lettrømme i panna med karbonadedeig, krydre etter smak
- Fordel et par spiseskjeer fyll på pannekaken, ha over ost og rull sammen
- Pannekakene legges over i ildfast form og stekes midt i ovnen på 220 grader i ca. 20 min. til de er gjennomvarme
Server med en god salat til
Pannekakene kan lages og fylles på forhånd, gjerne dagen i forveien, og stekes før servering
Nyyyyyt
Kommentarer
Legg inn en kommentar