Denne gryta er fylt med skikkelig gode smaker. Den er mektig, men det må være lov av og til! Rekene kan godt byttes ut med eller kombineres med blåskjell eller ulike typer fisk.
Du trenger:
1 paprika
1 purre
1 rød chili
2 fedd hvitløk
1 boks creme fraish
1 boks kremfløte
200 g reker
1 terning fiskebuljong
1 dl vann
1 brokkoli
Slik gjør du:
- Kutt opp paprika, purre, chili og hvitløk
- Løs opp fiskebuljong i gryte med vann
- Ha i creme fraish og fløte i gryta
- Ha i grønnsakene i gryta og kok opp
- La dette småputre i ca. 30 min (trenger ikke være så lenge om du ikke har tid)
- Ha i reken like før servering, ikke la gryta koke etter at du har hatt i rekene
Du trenger:
1 paprika
1 purre
1 rød chili
2 fedd hvitløk
1 boks creme fraish
1 boks kremfløte
200 g reker
1 terning fiskebuljong
1 dl vann
1 brokkoli
Slik gjør du:
- Kutt opp paprika, purre, chili og hvitløk
- Løs opp fiskebuljong i gryte med vann
- Ha i creme fraish og fløte i gryta
- Ha i grønnsakene i gryta og kok opp
- La dette småputre i ca. 30 min (trenger ikke være så lenge om du ikke har tid)
- Ha i reken like før servering, ikke la gryta koke etter at du har hatt i rekene
Kommentarer
Legg inn en kommentar