Nå er det en stund siden jeg la ut første oppskrift på pastasalat. Dette har vært en slager på mang en lunch, og oppskriften har blitt oppdatert og forandret på etterhvert. Tenkte derfor å dele den jeg nå bruker. Den pleier å være populær og jeg har delt ut oppskriften til mange fornøyde lunch gjester:) Oppskriften er ganske stor så vil anta at det vil holde til lunch for ca. 7-8 stk.
Du trenger:
4 kyllingfilet
350 g pastaskruer (veid ukokt)
1 boks bogskinke
1 pk ternet bacon
1/4 isbergsalat
1 boks mais
1 paprika
1 pk sukkererter
1/2 rødløk
10 valnøtter
1 boks creme fraish
1 boks lettrømme
1 liten flaske sweet chili saus
Slik gjør du:
- Del kylling i biter og stek til de er gjennomstekt med salt og pepper. Legges til side til de er avkjølt
- Fres bacon på panna til det er stekt, avkjøl
- Kok pasta etter anvisning på pakken, avkjøl
- Del bogskinken og ha den i en serveringsbolle
- Del alle grønnsakene i biter og ha de over i bollen
- Ha i kylling, bacon og pasta når dette er avkjølt
- Bland så inn creme fraish, lett rømme og sweet chili saus
- Vend inn grovt opphakka valnøtter, pynt gjerne med noen på toppen
Serveres med nyttet foccacia brød eller hvitløksbagetter
Nyyyyt!
Du trenger:
4 kyllingfilet
350 g pastaskruer (veid ukokt)
1 boks bogskinke
1 pk ternet bacon
1/4 isbergsalat
1 boks mais
1 paprika
1 pk sukkererter
1/2 rødløk
10 valnøtter
1 boks creme fraish
1 boks lettrømme
1 liten flaske sweet chili saus
Slik gjør du:
- Del kylling i biter og stek til de er gjennomstekt med salt og pepper. Legges til side til de er avkjølt
- Fres bacon på panna til det er stekt, avkjøl
- Kok pasta etter anvisning på pakken, avkjøl
- Del bogskinken og ha den i en serveringsbolle
- Del alle grønnsakene i biter og ha de over i bollen
- Ha i kylling, bacon og pasta når dette er avkjølt
- Bland så inn creme fraish, lett rømme og sweet chili saus
- Vend inn grovt opphakka valnøtter, pynt gjerne med noen på toppen
Serveres med nyttet foccacia brød eller hvitløksbagetter
Nyyyyt!
Kommentarer
Legg inn en kommentar