Super måte å få sære unger til å spise fisk! Smaker veldig godt med sprø og god panering utenpå.
Du trenger:
400 gram fiskefilet (f.eks. sei, torsk eller laks)
2 egg
2 ss melk
5 ss hvetemel
1 ts salt
1/2 ts pepper
(Bruk gjerne annet krydder om ønskelig)
2 dl griljermel
3 ss sesamfrø
Slik gjør du:
- Skjær filetene i passe store biter
- Bland sammen hvetemel og krydder i en skål
- Visp egg og melk i en annen skål
- Bland griljermel og sesamfrø i en tredje skål
- Dypp fisken først i melblanding, så i egg og vend til slutt i griljermel
- Stekes på panne med smør til de er gjennomstekt. Skjær gjennom en for å se om de er ferdige, men ca. 8 min steketid.
Veldig enkelt og så utrolig mye bedre en de du får i frysedisken. Tilbehøret kan varierer i det uendelige! Kokte poteter, grønnsaker og saus, ris og sweet chili saus med salat, ovnsstekte poteter osv.
Hvis du i tilleg lar ungene være med på jobben, kan jeg nesten garantere at dette blir en suksess:) Du kan gjerne panere fisken på forhånd og sette den i kjøleskapet for så å steke den senere.
Lykke til!
Du trenger:
400 gram fiskefilet (f.eks. sei, torsk eller laks)
2 egg
2 ss melk
5 ss hvetemel
1 ts salt
1/2 ts pepper
(Bruk gjerne annet krydder om ønskelig)
2 dl griljermel
3 ss sesamfrø
Slik gjør du:
- Skjær filetene i passe store biter
- Bland sammen hvetemel og krydder i en skål
- Visp egg og melk i en annen skål
- Bland griljermel og sesamfrø i en tredje skål
- Dypp fisken først i melblanding, så i egg og vend til slutt i griljermel
- Stekes på panne med smør til de er gjennomstekt. Skjær gjennom en for å se om de er ferdige, men ca. 8 min steketid.
Veldig enkelt og så utrolig mye bedre en de du får i frysedisken. Tilbehøret kan varierer i det uendelige! Kokte poteter, grønnsaker og saus, ris og sweet chili saus med salat, ovnsstekte poteter osv.
Hvis du i tilleg lar ungene være med på jobben, kan jeg nesten garantere at dette blir en suksess:) Du kan gjerne panere fisken på forhånd og sette den i kjøleskapet for så å steke den senere.
Lykke til!
Kommentarer
Legg inn en kommentar