Pizzasasaus er aldri så god som hvis du lager den selv. Det krever ikke mye arbeid, og du kan lage mange porsjoner og fryse ned til du trenger den. Anbefaler å bruke tomater på boks av god kvalitet for et best mulig resultat.
Du trenger:
2 bokser hakkede tomater
1 glass tomatpure
2 rødløk
2 fedd hvitløk
1 rød chili med frø
1 ss balsamico eddik
1 dl vann
Salt/pepper
Slik gjør du:
- Hakk rødløk, chili og hvitløk smått
- Surr på panne i smør og rapsolje, tilsett balsamico
- Ha tomater og tomatpure i en gryte, tilsett vann, sukker og den stekte løken
- Så skal dette få putte til alle de gode smakene kommer frem. Hos meg kan dette gjerne få stå i et par timer på svak varme. Er du av den utålmodig typen går det fint med en halv time;) Det er viktig å smake til med salt og pepper underveis.
Oppskriften holder til ca. fire pizzabunner type langpanne (varierer jo selvfølgelig alt etter hvor mye saus du ønsker på pizzaen din)
Ha sausen i bokser eller fryseposer og tas opp etter behov. Har du liten tid når du skal ha sausen legger du den i en gryte og varmer på svak varme.
Du trenger:
2 bokser hakkede tomater
1 glass tomatpure
2 rødløk
2 fedd hvitløk
1 rød chili med frø
1 ss balsamico eddik
1 dl vann
Salt/pepper
Slik gjør du:
- Hakk rødløk, chili og hvitløk smått
- Surr på panne i smør og rapsolje, tilsett balsamico
- Ha tomater og tomatpure i en gryte, tilsett vann, sukker og den stekte løken
- Så skal dette få putte til alle de gode smakene kommer frem. Hos meg kan dette gjerne få stå i et par timer på svak varme. Er du av den utålmodig typen går det fint med en halv time;) Det er viktig å smake til med salt og pepper underveis.
Oppskriften holder til ca. fire pizzabunner type langpanne (varierer jo selvfølgelig alt etter hvor mye saus du ønsker på pizzaen din)
Ha sausen i bokser eller fryseposer og tas opp etter behov. Har du liten tid når du skal ha sausen legger du den i en gryte og varmer på svak varme.
Kommentarer
Legg inn en kommentar