Fikk denne servert i en forening en gang og samtlige ville ha oppskriften. Etter den gang har jeg laget den mange ganger og delt ut oppskriften nesten like mange ganger.
Har forandret på oppskriften litt siden første gang jeg fikk den servert, så her kommer min versjon:
4 kyllingfileter
Mariner kyllingen med dette:
2 ts karri
2 ts salt
2 ts sitronpepper
2 ts hvitløkspulver
3 ss rapsolje (eller lignende)
Marineringen kan droppes om du ikke gidder...men den gir god smak til kyllingen og gjør den saftigere.
Del kyllingen i biter og legg den i en boks, ha over krydder og olje, bland sammen og ha på lokk. Denne kan du lage klar mange timer i forveien om du ønsker. Ellers bør den ivertfall stå 10 min.
Videre trenger du følgende:
1 flaske Heinz chili saus
1 dl sweet chili saus
5 ts karri
1 boks kremfløte (3dl)
1 beger creme fraish
1 pk bacon (bruker ferdig ternet bacon)
1 boks mais
1 paprika
1 purre
1 fedd hvitløk
1 rød chili
250 g pastaskruer (veid ukokt)
- Del paprika, purre, hvitløk og chili smått
- Surr dette på panna sammen med mais (må gjøres en og en grønnsak, ellers blir det for mye i panna. Hivtløk og chili surres med purren) ha på salt og pepper når du steker
- Bland sammen fløte, creme fraish, karri, chili saus og sweet chili saus
- Kok pasta skruer til de er nesten ferdigfe og ha dem i bunnen av en ildfast form (bruk en form som rommer litt)
- Hell over stekt kylling og grønnsaker
- Hell over sauseblandingen
- Dryss over stekt bacon
Stekes på 200 grader i ca 40 min.
(Se at det bobler i sausen før du tar den ut av ovnen, da er alt skikkelig varmt)
Server med en god salat, og gjerne et godt foccacia brød eller hvitløksbagetter
Lykke til!!
Har forandret på oppskriften litt siden første gang jeg fikk den servert, så her kommer min versjon:
4 kyllingfileter
Mariner kyllingen med dette:
2 ts karri
2 ts salt
2 ts sitronpepper
2 ts hvitløkspulver
3 ss rapsolje (eller lignende)
Marineringen kan droppes om du ikke gidder...men den gir god smak til kyllingen og gjør den saftigere.
Del kyllingen i biter og legg den i en boks, ha over krydder og olje, bland sammen og ha på lokk. Denne kan du lage klar mange timer i forveien om du ønsker. Ellers bør den ivertfall stå 10 min.
Videre trenger du følgende:
1 flaske Heinz chili saus
1 dl sweet chili saus
5 ts karri
1 boks kremfløte (3dl)
1 beger creme fraish
1 pk bacon (bruker ferdig ternet bacon)
1 boks mais
1 paprika
1 purre
1 fedd hvitløk
1 rød chili
250 g pastaskruer (veid ukokt)
- Del paprika, purre, hvitløk og chili smått
- Surr dette på panna sammen med mais (må gjøres en og en grønnsak, ellers blir det for mye i panna. Hivtløk og chili surres med purren) ha på salt og pepper når du steker
- Bland sammen fløte, creme fraish, karri, chili saus og sweet chili saus
- Kok pasta skruer til de er nesten ferdigfe og ha dem i bunnen av en ildfast form (bruk en form som rommer litt)
- Hell over stekt kylling og grønnsaker
- Hell over sauseblandingen
- Dryss over stekt bacon
Stekes på 200 grader i ca 40 min.
(Se at det bobler i sausen før du tar den ut av ovnen, da er alt skikkelig varmt)
Server med en god salat, og gjerne et godt foccacia brød eller hvitløksbagetter
Lykke til!!
Kommentarer
Legg inn en kommentar