5 kyllingfilet
1 paprika
2 gulrot
1/2 purre
1 løk
2 fedd hvitløk
1 chili
2 ss tomatpure
1 boks kokosmelk
1 beger creme fraish
1 dl vann
3 ts karri
3 ts gurkemeie
1 ss curry paste
2 never hakket frisk koriander
- Del kyllingfilet i biter og stek i olje med salt, pepper, karri og gurkemeie
- Hakk smått løk, hvitløk, chili og purre, stekes til det er gyllent
- Del paprika og gulrot i terninger
- Ha kokosmelk, creme fraish, tomatpure og curry paste i en gryte og gi det et oppkok
- Ha i kyllingfilet og grønnsakene du stekte, la dette putre 10-15 min
- Mot slutten av koketiden har du i gulrot, paprika og koriander
Serveres med ris og brokkoli
Nok til ca. 6 personer
1 paprika
2 gulrot
1/2 purre
1 løk
2 fedd hvitløk
1 chili
2 ss tomatpure
1 boks kokosmelk
1 beger creme fraish
1 dl vann
3 ts karri
3 ts gurkemeie
1 ss curry paste
2 never hakket frisk koriander
- Del kyllingfilet i biter og stek i olje med salt, pepper, karri og gurkemeie
- Hakk smått løk, hvitløk, chili og purre, stekes til det er gyllent
- Del paprika og gulrot i terninger
- Ha kokosmelk, creme fraish, tomatpure og curry paste i en gryte og gi det et oppkok
- Ha i kyllingfilet og grønnsakene du stekte, la dette putre 10-15 min
- Mot slutten av koketiden har du i gulrot, paprika og koriander
Serveres med ris og brokkoli
Nok til ca. 6 personer
Kommentarer
Legg inn en kommentar