Marinade til kyllingen:
2 ts karri
2 ts sitronpepper
2 ts hvitløkspulver
3 ss rapsolje
4-5 kyllingfilet
- Del kyllingen i biter, ha den i en bolle og ha krydder og olje over. Blandes godt og settes kjølig.
Vil anbefale å gjøre dette noen timer før steking, men ivertfall 10 min.
1/2 flaske Heinz chili saus
1 dl sweet chili saus
5 ts karri
1 boks kremfløte (3dl)
1 pk bacon (jeg bruker ferdig trenet bacon)
1 boks mais
1 paprika
1 purre
1 fedd hvitløk
1 rød chili
- Del paprika, purre, hvitløk og chili smått. Surr gyllent i panne med smør eller olje og salt og pepper
- Bland sammen fløte, creme fraish, karri , chili saus og sweet chili saus
- Kok pastaskruer til de er nesten ferdige og legg de i bunnen av en ildfast form
- Hell over stekt kylling og grønnsaker
- Fordel sauseblandingen over formen
- Dryss på stekt bacon
Stekes på 200 grader i ca. 40 min
Serveres med god salat og hvitløksbagetter
2 ts karri
2 ts sitronpepper
2 ts hvitløkspulver
3 ss rapsolje
4-5 kyllingfilet
- Del kyllingen i biter, ha den i en bolle og ha krydder og olje over. Blandes godt og settes kjølig.
Vil anbefale å gjøre dette noen timer før steking, men ivertfall 10 min.
1/2 flaske Heinz chili saus
1 dl sweet chili saus
5 ts karri
1 boks kremfløte (3dl)
1 pk bacon (jeg bruker ferdig trenet bacon)
1 boks mais
1 paprika
1 purre
1 fedd hvitløk
1 rød chili
- Del paprika, purre, hvitløk og chili smått. Surr gyllent i panne med smør eller olje og salt og pepper
- Bland sammen fløte, creme fraish, karri , chili saus og sweet chili saus
- Kok pastaskruer til de er nesten ferdige og legg de i bunnen av en ildfast form
- Hell over stekt kylling og grønnsaker
- Fordel sauseblandingen over formen
- Dryss på stekt bacon
Stekes på 200 grader i ca. 40 min
Serveres med god salat og hvitløksbagetter
Kommentarer
Legg inn en kommentar