Dette ble en slager blant de minste som elsker kyllingnuggets!
Og om jeg skal si min mening så er det de beste nuggetsene jeg har smakt ;-)
4 kyllingfilet
3 dl kefir
1/2 pakke Ritz kjeks
2 never corn flakes
Salt og pepper (eventuelt annet krydder som du kan like)
- Skjær kyllingfiletene i passe nuggets biter, ha på ønsket krydder
- Hell over kefir
La dette stå så lenge du orker, gjerne over natter, men noen timer går også fint.
- Knus Ritz kjeks og corn flakes (ha dem gjerne i en brødpose og bank løs med en kjevle til alt er knust)
- Ta kyllingfiletene fra kefirblandingen og vend dem i smulene
- Legg dem over på et stekebrett smurt med rapsolje
- stekes på 225 grader i 8 min., snu dem med en stekespade og stek videre i 8 min. til. Kan gjerne has under grillen i ovnen siste minuttene for en ekstra sprø skorpe!
Coleslaw
300 gram hodekål i strimler
1 gulrot, raspet
2 ss hakket sylteagurk
1 raspet eple
1 dl creme fraish
1 ts sitronsaft
Salt og pepper
Bland alt sammen i en bolle. Voila! Enklere blir det ikke!
Server gjerne med båtpoteter!
Nam, nam!
Og om jeg skal si min mening så er det de beste nuggetsene jeg har smakt ;-)
4 kyllingfilet
3 dl kefir
1/2 pakke Ritz kjeks
2 never corn flakes
Salt og pepper (eventuelt annet krydder som du kan like)
- Skjær kyllingfiletene i passe nuggets biter, ha på ønsket krydder
- Hell over kefir
La dette stå så lenge du orker, gjerne over natter, men noen timer går også fint.
- Knus Ritz kjeks og corn flakes (ha dem gjerne i en brødpose og bank løs med en kjevle til alt er knust)
- Ta kyllingfiletene fra kefirblandingen og vend dem i smulene
- Legg dem over på et stekebrett smurt med rapsolje
- stekes på 225 grader i 8 min., snu dem med en stekespade og stek videre i 8 min. til. Kan gjerne has under grillen i ovnen siste minuttene for en ekstra sprø skorpe!
Coleslaw
300 gram hodekål i strimler
1 gulrot, raspet
2 ss hakket sylteagurk
1 raspet eple
1 dl creme fraish
1 ts sitronsaft
Salt og pepper
Bland alt sammen i en bolle. Voila! Enklere blir det ikke!
Server gjerne med båtpoteter!
Nam, nam!
Kommentarer
Legg inn en kommentar