Enkel og god lunchmat, men også såpass mettende at den kan serveres som middag. Somregel lager jeg denne etter prinsippet man tager hva man haver, men denne versjonen laget jeg her forleden dag. Ble servert en nydelig sommerdag ved vannkanten med god venner.
200 gram pasta
1brett salatkylling prior
1fedd hvitløk
10 sukkererter
1 boks mais
1/2 rød paprika
15 biter fetaost
1 liten purre
1/2 boks lettrømme
3 spiseskjeer tyrkisk yoghurt
1/2 dl sweet chili saus
3 spiseskjeer chili pesto
Salt og pepper
Kok pasta, kutt opp grønnsaker og bland med rømme, yoghurt, sweet chili og chili pesto.
Server med nybakt foccacia brød.
200 gram pasta
1brett salatkylling prior
1fedd hvitløk
10 sukkererter
1 boks mais
1/2 rød paprika
15 biter fetaost
1 liten purre
1/2 boks lettrømme
3 spiseskjeer tyrkisk yoghurt
1/2 dl sweet chili saus
3 spiseskjeer chili pesto
Salt og pepper
Kok pasta, kutt opp grønnsaker og bland med rømme, yoghurt, sweet chili og chili pesto.
Server med nybakt foccacia brød.
Kommentarer
Legg inn en kommentar