Har hentet denne oppskriften fra http://trinesmatblogg.no/. Den er blitt en klassiker hos meg når jeg griller. Løfter virkelig kjøttet til nye høyder! Kan brukes til både kylling, svin og okse. Veldig enkel å lage, og kan oppbevares på tett glass i kjøleskap et par uker.
1 løk
1 ss olivenolje
1 dl ketchup (foretrekker Heinz økologiske)
2-3 ts honning
2-3 ts basamicoeddik
2-3 ts Dijonsennep
salt og pepper
- Finhakk og fres løken myk og blank
- Ha så alle ingrediensene i en gryte
- Smak deg til på sødme og syre
- La sausen småkoke til den tykner
Avkjøl sausen og pensle på kjøttet mens du griller. Du kan gjerne pensle på første gang noen timer før du griller slik at sausen får trekke godt inn i kjøttet.
1 løk
1 ss olivenolje
1 dl ketchup (foretrekker Heinz økologiske)
2-3 ts honning
2-3 ts basamicoeddik
2-3 ts Dijonsennep
salt og pepper
- Finhakk og fres løken myk og blank
- Ha så alle ingrediensene i en gryte
- Smak deg til på sødme og syre
- La sausen småkoke til den tykner
Avkjøl sausen og pensle på kjøttet mens du griller. Du kan gjerne pensle på første gang noen timer før du griller slik at sausen får trekke godt inn i kjøttet.
Kommentarer
Legg inn en kommentar