Helt objektivt selvfølgelig.... ;-)
Denne oppskriften har jeg fått av en venninne og vil gjerne dele den med dere.
KYLLINGSUPPE
1 stor løk
1-2 purre
1-2 røde paprika
1 chili
2 ts karri
4 ts paprikapulver
2 terninger hønsebuljong (eller egenprodusert kraft)
1 l vann
2 kyllingfilet
1 boks creme fraish
salt/pepper
- Hakk løk, purre, paprika og chili smått
- Surr i stekepanne med 1ts karri og 2ts paprikapulver
- Del kyllingfilet i små biter, og surr i stekepanne med 1ts karri og 2ts paprikapulver.
- Kok opp 1l vann med hønsbuljong. Tilsett creme fraish, grønnsaker og kylling.
Suppen trenger ikke koke lengre enn 10 min om du har dårlig tid. Har du imidlertid litt ekstra tid kan den stå og småputre opp til en time. Suppen blir faktisk ekstra god dagen etter!
Serveres med nystekt foccacia brød!
Denne oppskriften har jeg fått av en venninne og vil gjerne dele den med dere.
KYLLINGSUPPE
1 stor løk
1-2 purre
1-2 røde paprika
1 chili
2 ts karri
4 ts paprikapulver
2 terninger hønsebuljong (eller egenprodusert kraft)
1 l vann
2 kyllingfilet
1 boks creme fraish
salt/pepper
- Hakk løk, purre, paprika og chili smått
- Surr i stekepanne med 1ts karri og 2ts paprikapulver
- Del kyllingfilet i små biter, og surr i stekepanne med 1ts karri og 2ts paprikapulver.
- Kok opp 1l vann med hønsbuljong. Tilsett creme fraish, grønnsaker og kylling.
Suppen trenger ikke koke lengre enn 10 min om du har dårlig tid. Har du imidlertid litt ekstra tid kan den stå og småputre opp til en time. Suppen blir faktisk ekstra god dagen etter!
Serveres med nystekt foccacia brød!
Kommentarer
Legg inn en kommentar