Fredag er uten tvil den beste dagen i uken!
På menyen min i dag står det helstekt kylling fra Håkylling. Håkylling produseres på Jæren. Den får vokse seg naturlig stor, og blir foret med bygg, havre, grasmjøl, einebær og lynghonning. Det blirlagt vekt på godt stell fra bondens side. Alt dette er elementer som gjør at kyllingen blir ekstra god og saftig.
Jeg har lett litt rundt etter inspirasjon på hvordan jeg skal tibrede fuglen min. Tror jeg har falt for Hellstrøm og Hærlands oppskrift på helstekt kylling.
http://www.solvskje.no/demonstrasjoner/helstekt-kylling/
Bilder og oppskrift kommer senere!
På menyen min i dag står det helstekt kylling fra Håkylling. Håkylling produseres på Jæren. Den får vokse seg naturlig stor, og blir foret med bygg, havre, grasmjøl, einebær og lynghonning. Det blirlagt vekt på godt stell fra bondens side. Alt dette er elementer som gjør at kyllingen blir ekstra god og saftig.
Jeg har lett litt rundt etter inspirasjon på hvordan jeg skal tibrede fuglen min. Tror jeg har falt for Hellstrøm og Hærlands oppskrift på helstekt kylling.
http://www.solvskje.no/demonstrasjoner/helstekt-kylling/
Bilder og oppskrift kommer senere!
Kommentarer
Legg inn en kommentar