Jeg har i det siste blitt mer og mer bevisst på hva maten vi spiser inneholder. Det finnes utallige halvfabrikata på dagens marked og hvis en tar seg tid til å lese på innholdet i varene vil en snart se at de inneholder mange ingredienser en kanskje aldri har hørt om.
Hva er for eksempel vegetabilsk fett, natriumglutamat (også kalt E621 og MSG) og modifisert stivelse? Mange ser ikke så nøye på innholdet i halvfabrikata når det handles inn. Men hva gjør egentlig disse stoffene for kroppen vår?
Etter å ha sett litt nærmere på dette har jeg bestemt meg for å ha mer fokus på hva maten vi spiser inneholder, og prøve å lage maten mest mulig fra bunnen av, uten hjelp av halvfabrikata.
Hva er for eksempel vegetabilsk fett, natriumglutamat (også kalt E621 og MSG) og modifisert stivelse? Mange ser ikke så nøye på innholdet i halvfabrikata når det handles inn. Men hva gjør egentlig disse stoffene for kroppen vår?
Etter å ha sett litt nærmere på dette har jeg bestemt meg for å ha mer fokus på hva maten vi spiser inneholder, og prøve å lage maten mest mulig fra bunnen av, uten hjelp av halvfabrikata.
Kommentarer
Legg inn en kommentar