Det beste er at den blir enda bedre dagen derpå!
Her er hva du trenger:
700g strimlet svinekjøtt
2 løk
6dl kraft (grønnsaksbuljong)
4-5 poteter
2-3 gulerøtter
2 stilkselleri
1 purre
10 sukkererter
1 boks hakka tomater
- Brun kjøtt og løk i olje
- Ha kjøtt og løk i gryta med kraft
- Kok opp og la trekke i 30 min
- Rens og skjær i biter: Poteter, gulerøtter og selleri
- Ha i gryten sammen med tomater, kok opp og la trekke 15 min
- Ha i gryten sammen med tomater, kok opp og la trekke 15 min
- Tilsett purre i skiver og sukkererter
- Salt/pepper etter smak, ha gjerne i litt friske urter, som f.eks gressløk, hvis du har.
Server rykende varm sammen med flatbrød eller brød.
Gryta kan gjerne putre lengre enn oppgitt i oppskriften, den blir bedre jo lengre den får stå. Pass på å bruke noen poteter som er litt kokefaste, slik at de ikke blir helt til mos.
Kommentarer
Legg inn en kommentar